como siento yo..

kicsit elhavazva. de korántsem letörve. személyre szabott idõszámítás szerint élni nem rossz, csak egy idõ után már unalmas. elõre behozni a majdani lemaradást pedig nehéz vállalkozás. vagy inkább fájdalmas. és valamiféle vágy, hogy az ablakom ezután mindig az egyszerűség kertjére nyíljon, ha reggel friss levegőre szomjazom.
ésés van még valami, valami szépséges, de még annyira mélyen, hogy ülhetek a folyóparton napestig, egyhamar úgysem lesz aranymosás. legfeljebb jól felzavarom a vizet, és az sosem jó. de hatalmas csákányütés lenne, ha tudnám, miképpen lehet megragadni a pillanatban a végtelent. ötleteket a megjegyzés címszó alatt várok.

4 gondolat “como siento yo..” bejegyzéshez

  1. egyszeru a keplet: nem kell megragadni :), jon egy ujabb utana megint egy es megint, a folytonossag elve…na meg a felzavart viz ujbol lecsendesedig es kitisztul. kell neki is neha egy kis extra kavaras:D jot tesz neki de ugyis visszaall a regi rutinba, ezert nem kell buntudatot erezni…az egyszeruseget meg konnyen meglehet talalni, csak szet kell nezni, mindenben meglelhetet a high tech ellenere is:D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s