a misztérium

tavaly február óta van 7 darab olvasatlan levelem a yahoos címemen, amit csak egyetemmel kapcsolatos dolgokra használok. ahogy telt az idõ mind jobban untam visszakeresni ezeket. nemrég pedig beugrott, hogy nem-e belejelentik az egyikben, hogy én vagyok a húszezredik beiratkozó a LMA-ra, és ezért már elsõ éven megkapom a végzõs diplomát. aztán még küldtek két felszólítást, hogy azonnal menjek a titkárságra, majd amikor látták, hogy nem megyek, két meggyõzõ levelet, hogy nem kell lelkiismeretfurdalásom legyen, megérdemlem én azt, végül kettõt, amiben már könyörögnek, hogy vegyem át a diplomát. tehát most gondban vagyok, hogy vajon keressem-e meg a leveleket, vagy most akkor vajon mivan-e, jajj nagyon kiváncsi vagyok….

2 gondolat “a misztérium” bejegyzéshez

  1. Errol jut eszembe, ez Romaniaba egy csajnak osszejott, ugy hivtak Elena, a fiuja meg “az egesznek a nicolaeceusescuja volt” ahogy a Szekelylandbe mondanak. S volt neki mindenfele diplomaja, gyujtotte mint a szarka, diszdoktorija egy par, kozbe felanalfa-beka volt szegenyke, hihi:)

    Megis jobb tanulni s igazibol megdolgozni, ugyesen ahogy csinalod;)

    Ahogy az UBB-t ismerem, tippelem hogy a 7 levelbol 4 arrol szol, hogy valamit fizetni kell (valamilyen “taxa” nem egesszen ertheto-pl hogy koptassuk a lepcsot, csak a datum vilagos hogy meddig), 3 level megegyszer figyelmeztet a datummal kapcsolatba. Ez az UBB multikulturalis biznisz:)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s