30.00 ron

hülyeség amiről most írni fogok. tulajdonképpen nem is tudom miért írom le, olyan bolondéria féleség, ami szerintem mindenkinek van az életében (pl amikor a járdán a töredezéseket mindig átléped!!! )
ma rájöttem, hogy feldobnak a kerek számok. pontosabban, ha kerek szám az, amit a kasszánál fizetnem kell, pedig nem is terveztem el (figyeled, mintha az ilyeneket el szokták volna tervezni egyáltalán). történt ma ugyanis, hogy az Auchanban pont fix úgy hajigáltam a dolgokat a kosárba, hogy a végösszeg nem 29 lej 5O bani, és nem 31 lej, hanem pontosan 3O lej lett. hát nem csodálatos? én olyan boldogan jöttem ki, hogy szerintem mindenki látta az arcomon. még nem tudom, hogy hogy, de már aaaaalig várom, hogy a szakmámban hasznosítsam ezt a tapasztalatot : )

UPDATE: és nem kasszásnő szerertnék lenni, hanem marketingszakasszony…. hogy le majd ő szakasszon…… ha megérek… elkalandoztam : ))

2 gondolat “30.00 ron” bejegyzéshez

  1. Hát velem az életbe soha nem fordult elő…, na de nem is készülök “marketingszakasszonynak” – a sors téged kiválasztott 😉

  2. …Gyakran nezek az o’rara 19:44 kor.
    ez egy erdekess szam, datum. Meg nem jottem ra h nekem mit akar mondani. Erre megnezem ezt a bejegyzest…hat nem 19:44 kor irtak!? Ez legalabb annyira erdekess mint a kerek 30 lej 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s